tisdag 22 juni 2010

Valvindar

Igår var det fotografering av lite moderater inför valet till kommunfullmäktige i Oskarshamn. Vi befann oss nere vid havet och gissa om det blåste starka moderatvindar i vår rygg.
Tror faktiskt fotografen lyckades få till några riktigt bra bilder. Trots att mitt hår säkerligen flög lite hit och dit vid flertalet tillfällen! (Ibland är en Fredrik Reinfeldt-frisyr att föredra.)
Som fritidspolitiker hinner man inte alltid träffa sina partikollegor så ofta som man vill så självklart ventilerades det en hel del åsikter också emellan varven. Man märker verkligen att det är valår, mycket att göra men samtidigt riktigt skoj. Man har liksom en liten pirrande känsla i magen, vilken förmodligen kommer att växa sig starkare ju närmare valet vi kommer. Känslan alltså, inte magen.

Utdrag från DN debatt signerat fyra allians-pensionärer.
”När vår generation började tjäna pengar och försörja sig var det självklart att arbete skulle löna sig och det låg en stolthet i att klara sig själv. Det var det som byggde grunden för vår välfärd. Men även som pensionärer kan vi glädjas åt varje arbetad timme som utförs. Detta eftersom pensionerna växer i direkt proportion till de inkomster som dagens förvärvsarbetande tjänar in.”
Helt klart en läsvärd insändare för intresserade.

Ikväll är det tuffa tag för Dackarna. Toppmöte mot Piraterna borta. Jag saknar ju tyvärr canal plus så jag får följa spektaklet på Internet via liveuppdateringar och radiosändningar. Tror det kommer bli en tuff match där jag ser Piraterna som kvällens favoriter men Dackarna kan vinna om alla förare prickar in dagsformen. Ikväll runt 21.30 vet vi hur det gick.

Inga kommentarer: