måndag 28 juni 2010

Underbar sommar

Helgens midsommarfirande var definitivt en av de bättre. Vädret var kanon och likaså sällskapet. Ser redan fram emot nästa års samkväm!

Och solen verkar lysa på oss ett tag till, riktigt skönt! Blir extra härligt att åka till Målilla imorgon och se en het match mellan Dackarna och Piraterna.

På politikfronten tog jag semester över helgen, men har nu läst att de rödgröna ska samarbeta i vår kommun. Är S och V oroliga att de inte får majoritet ihop? Tycker de är nervösa med all rätt. Att sedan Mp valt att samarbeta med dem är dock ett stort frågetecken. Kan dra mig till minnes några debatter där Mp inte varit överens med S, men det blir nog härliga kompromisser att se fram emot, eller?.
Nä Oskarshamn behöver lite nya vindar. Lite allians vindar.

Där människan är i fokus. Där människan har makten och möjligheten att välja vad som är bäst för densamme. Oavsett om det rör sig om skola, omsorg eller juicepaket.
Ett Oskarshamn som är attraktivt att bo i. Ett Oskarhamn med en attraktiv arbetsgivare. Ett Oskarshamn med ett attraktivt företagsklimat. Ett Oskarhamn med balans i ekonomin. Ett Oskarshamn där alla känner sig trygga. Listan är lång på saker alliansen vill med Oskarshamn. Men det är oskarshamnarna som avgör!

Inga kommentarer: