måndag 23 augusti 2010

Hälsocentraler

Det som tidigare sagts av S-V-Mp om att de anställda var nöjda med beslutet att bygga ut och om nuvarande lokaler på Kristinebergs hälsocentral visade sig inte alls stämma. I lördagens Oskarshamnstidning kunde man läsa att åtminstone 14 anställda inte alls delade denna åsikt. De kände sig lurade.
Det hela gör mig både glad och ledsen, glad för att det tyder på att Allianspartierna jobbar åt rätt håll, dvs nya lokaler precis som personalen vill. Men ledsen för att om majoriteten nu får igenom detta beslut så blir alltså personalen inte nöjd och dessutom låsta vid dessa ByggeBo-lokaler i många år. (För att betala för den aktuella ombyggnaden)
I mitt tycke ännu en anledning till att rösta för ett maktskifte den 19:e september.

Jag läste gladeligen även artikeln om Moderaternas satsning på en flexiblare barnomsorg, har inte kommit ut på nätet än vad jag sett. Men det borde glädja alla barnfamiljer i kommunen!

Gillade även Wretlunds initiativ att Badholmen ska rustas upp, speciellt finner jag att bron har prioritet.

2 kommentarer:

@Emma sa...

Turerna kring hälsocentralen fortsätter
http://www.nyheterna.net/nyheter/oskarshamn/moete_om_haelsocentral

Anton Holmgren sa...

Visst är det ett roligt besked som Socialdemokraterna och Peter presenterar om badholmen. Om du går in på socialdemokraterna.se/oskarshamn så kan du se en film när peter presenterar tankarna kring badholmen.

Beträffande flexiblare barnomsorg, så har ju vi socialdemokrater redan drivit denna frågan och haft möten med föräldrar och sånt, men ni moderater är välkomna att hjälpa till för att uppnå detta.