lördag 18 september 2010

Valspurt

Fredagen och lördagen har varit full av kampanj. Det är kul att möta Oskarshamnare.
Igår avslutade vi dagen med att se på ishockey. IK visade att de även kan stå upp mot lag som Leksand, härligt. Jag fann dock Socialdemokraternas jingel lite ironisk. Den sa på ett ungefär; "kärnkraft ger oss både ljus och is, rösta på socialdemokraterna i Oskarshamn". Ironin ligger i att Mona Sahlin i torsdags kväll klargjorde att det var avveckling av kärnkraften som gällde. Men jag kanske har missat nått.

Lördagen var blåsig, solig och regnig. En klassisk höstdag. Efter att affärerna stängt åkte vi till Arenan och såg AIK springa ifrån Hagapojkarna med hela 7-1. Riktigt skoj, dags att förbereda sig för kval.

Nu är det knappt 23 timmar kvar till vallokalerna stänger, spännande och kul. Känns som om jobben är den frågan som kommer avgöra riksvalet, skrev även om det i en insändare i OT idag. Enligt mig så är det jobben som är nyckeln för mer resurser till skola, vård och pensionärer m.m. Själv anser jag att Alliansen är de som fokuserar på jobben och har en framtidsplan.

På landsting- och kommunnivå är det svårare att ta fram ifall det är någon viss fråga som kommer avgöra. Hur eller hur kommer det bli en spännande söndag, med en trevlig valvaka.

Gör er skyldighet imorgon och gå och rösta.

Inga kommentarer: