torsdag 18 november 2010

Vallhalla fritidsgård

Var igår på Vallhalla fritidsgård. Ungdomsrådet i Oskarshamn hade bjudit in till en "grillning av politiker kväll". Riktigt bra initiativ och kul att det var en hel del ungdomar som var på plats. Förutom min representation av moderaterna var även centern (Magnus Larsson), sverigedemokraterna (Mathias Bäckström-Johansson), vänstern (Ulf Åman) och socialdemokraterna (Lis Lyrbo) på plats.
Ellinore gjorde sitt bästa för att få så korta och enkla svar som möjligt av oss politiker.
Vad gäller själva grillningen så var det inte så hett, förrutom när jag blev utmanad i pingis. Då blev jag riktigt varm. Blev förlust för min del, men ska försöka ta revansch nästa gång. För jag hoppas verkligen det blir fler liknande kvällar.
Saker som kom fram under kvällen var att det behövs mer utbud på kvällarna för ungdomar samt gärna ett större utbud av klädaffärer. Annars verkade de flesta gilla Oskarshamn och många tyckte det var en bra familje- och pensionärsstad. Det låter ju bra men som sagt vi får inte glömma att vi även behöver ha en attraktiv stad för ungdomar, de är ju framtiden!

Igår var det ju även hockeymatch, smålandsderby. IK hade lite svårt att vara på tårna i början men gjorde därefter en riktigt bra insats. Förlust denna gång, men det behöver det definitivt inte bli nästa gång!

På tal om sport så är det i helgen ett stort basket-event. Ungdoms SM (U15 och U16) gästar nämligen staden. Matcher från fredag kväll till söndag eftermiddag i Sporthallen. Vårt F96 lag är det som försvarar stadens färger. I övrigt besöks vi av följande lag: Katrineholm, Arvika, Malbas (Malmö) och Vråken (Luleå)

Inga kommentarer: