fredag 8 april 2011

Pollen

Får instämma med min bror att pollensäsongen är igång. Rinner i näsan om dagarna och ett antal nysningar blir det också. Man hinner förtränga hur det är varje vår.

Denna vecka har sprungit iväg. Varit någon aktivitet varje kväll.
Bugg i måndags, bara en gång kvar denna termin. Tråkigt fast samtidigt får man litetid över till annat nu på måndagarna. Det kan gå åt för att pyssla i trädgården.
I tisdags basketmöte, mycket på ge där nu. Dels ska ett stort gäng till Gotland nu i helgen, sen ska ett gäng till Skövde, gemensam ungdoms- och seniravslutning samt dags att börja blicka mot nästa säsong.
I onsdags möte med moderaterna. Blev mycket diskussioner som vanligt, kul! Mina tankar började fundera runt hur vi får alla som sitter hemma vid köksborden och bollar bra idéer till att bli mer aktiva och kanske t.o.m. bli medlem i ett politiskt parti. Något jag kommer fundera mer på.
Igår var det möte med bröllopsfotografen. Kändes bra! Känns fortfarande som vi har gott om tid på oss, men tiden går snabbare än vad man tror.

Ikväll blir det dock en lugn kväll, tur det för imorgon blir det fullt schema igen med spa på hotell ett, mat på stekhuset och därefter Oskarsgala! Längtar redan.

Inga kommentarer: