torsdag 7 oktober 2010

Tillbaka i Sverige

Ja då var man åter hemma i Sverige efter en vecka i ett soligt Turkiet, helt fantastiskt skönt.
Ganska kul att man kommer hem en dag som denna då man i Nyheterna har fått stora rubriker. (Pappersbilagan) Kul att ens egna flytt engagerar Nyheterna att skriva en artikel =) Jag hade ju inte mobilen påslagen igår när Nyheterna ringt och sökt mig, men har idag varit i kontakt med dem så det blir nog en liten notis imorgon med. För precis som jag idag uppgav till Nyheterna så är det inte som så att jag lägger av med politiken. Tvärtom, jag är mer taggad än någonsin att fortsätta. Det som dock är sant är att jag ska flytta till Fliseryd, vilket innebär att jag inte får sitta i kommunfullmäktige. Ska nämligen bli sambo med min pojkvän Peter Carlsson. Men i skrivande stund pågår förhandlingar inom partiet om vilka som ska sitta i vilka nämnder osv. I mitten på december får ni veta mer om detta, då det klubbas igenom. Är många som ska komma överens så jag vågar inte gissa vad utfallet blir.
Jag sitter dessutom kvar i Kyrkofullmäktige i Oskarshamns församling och som ersättare i Kyrkorådet så Oskarshamn "slipper" mig inte så lätt. Mitt politiska intresse och mitt hjärta slår fortfarande hårt för Oskarshamn.
Skummade igenom tidningarna sen man åkte och såg att iallafall en person till ifrågasätter Landstingets politiska omfattning. Alltid kul att veta att man inte är ensam. Såg dessvärre även att OBBKs damer åkte på en förlust mot Tornado, men att de kämpade väl.
IK Oskarshamn däremot verkar vara i en vinnande våg, riktigt kul att det går bra. Ska bli kul att se när den här liraren får börja lira på isen och inte bara på internet.

Nähä dags att återgå till att tvätta och packa upp lite, imorgon är det jobbet som gäller.
Ps Jag har blivit faster också, riktigt skoj. Mycket som händer på familjefronten just nu. Ds

Inga kommentarer: