tisdag 29 mars 2011

Strandagården

Varit på årets andra möte gällande Strandagården i Påskallavik, måste säga att det är en riktigt go kombination av styrelsemedlemmar. Vi har det väldigt trevligt, och en spännande tid har vi framför oss. Även om den är rätt oviss just nu och att en hel del behöver redas ut inom det närmsta.

Har börjat spåna på lite bordsplacering och festprogram till bröllopet, väl tidigt kan folk tycka. Men jag vill ha det mesta klart till juni så att man kan få en lugn och skön sommar utan massa bröllopsstress. En lugn brud är en lycklig brud!

Ska inom det närmsta skicka ut förfrågan på offerter från lite cateringfirmor också.

Längtar lite till att få ta säsongens första tur med husvagnen, och detsamma gäller med fenixen. Ska bli spännande att försöka utbilda min blivande make med barn.

Jag var en av flera som nattvandrade på stan i lördags kväll. Spännande att gå runt och finnas till hands. Det var en väldigt lugn helg trots att det var lönehelg, glädjande nog inte ens en handfull minderåriga ute på hamngatan. Känns som om nattlivet har minskat i Oskarshamn, är det caféerna som tagit en större marknad eller är det mera fester på hemmaplan nu för tiden? Eller har vi en minskad befolkning i ålder 18-35?

Inga kommentarer: